Bouw je ook mee?

Alweer ruim vijf jaar mogen we bouwen aan Gods huis hier in Apeldoorn. Iedere werkdag staan de deuren open en zo hebben we al vele honderden mensen mogen ontvangen, bemoedigen, toerusten, inspireren, trainen maar bovenal: mogen brengen in Gods tegenwoordigheid! Iedere dag verhogen we de naam van Jezus boven elke andere naam, bidden we samen en openen Zijn Woord, en zo bouwen we mee aan Zijn koninkrijk.

In de appartementen bij ons huis hebben vele gasten een tijdelijk thuis gevonden en vanuit dit huis hebben we talloze mensen jong en oud mogen inzegenen en uitzenden voor zendingswerk, een bediening in het land of voor een nieuwe roeping (bijvoorbeeld als aanbidder).

Ook hopen we komend jaar mee te bouwen aan nieuwe huizen van aanbidding en gebed. Zodat er steeds meer communities ontstaan, waar Gods Geest kan werken, door alle generaties heen, zoals we ook in Handelingen kunnen lezen!

Wij leven volledig van giften. Om Stichting Increase en de zendingsreizen te financieren zijn wij afhankelijk van mede bouwers in de vorm van maandelijks donateurs. Neem voor meer informatie gerust eerst contact met ons op!

Geef

Je kunt heel eenvoudig geven via:

  1. de QR code hiernaast
  2. via deze betaallink
  3. of je kunt je gift overmaken via bankrekening NL54INGB0007380263
QR code donatie-geven

Feitjes

  • Alles wat binnenkomt op Stichting Increase gaat direct naar de activiteiten, de zendingsreizen of onkosten.
  • Wij ontvangen alleen maar vrijwilligersvergoeding en geen salaris. We leven in het vertrouwen dat God, onze Werkgever, zal voorzien en dat we net als de levieten in de Bijbel mogen ontvangen van de tienden van onze broeders en zusters.
  • Stichting Increase heeft een ANBI status (dus giften zijn aftrekbaar van de belasting) en een sterk bestuur wat wijs omgaat met de inkomsten.

Bedankt!

Geweldig dat al velen van jullie meebouwen aan His Homebase en Stichting Increase! Zonder de vrijwilligers, de bidders en de gevers zouden we dit werk nooit kunnen doen.