Een Huis van Aanbidding aan de bosrand van Apeldoorn.
Een plek om op adem te komen en God te ontmoeten.
Een huis waar muziek klinkt en creativiteit de ruimte krijgt. Een huis waar Israël gezegend wordt en de Bijbelse feesten gevierd wordt.

Een Huis van Aanbidding aan de bosrand van Apeldoorn.
Een plek om op adem te komen en God te ontmoeten.
Een huis waar muziek klinkt en creativiteit de ruimte krijgt. Een huis waar Israël gezegend wordt en de Bijbelse feesten gevierd wordt.

Aanbidding

Iedere werkdag om 9.00 staat de deur van His Home Base open voor een uur van aanbidding en gebed. Zie agenda voor actuele openingstijden.

His Home Base is verbonden met de Huizen van Gebed en Aanbidding in Nederland en Israël.

Er worden trainingen gegeven op het gebied van aanbidding, maar ook pianoles en vioolles om te groeien in aanbidding.

Voor meer informatie neem contact met ons op via het contactformulier.

Recensies

Ik ben dankbaar voor His Homebase omdat ik daar Gods aanwezigheid kan ervaren en omdat mijn dochter en met haar de nieuwe generatie daar kan groeien in haar talenten en geloof. 

Judith Kamphuis, Kingdom Kids staflid

His Homebase is voor mij een plek om God te aanbidden waarbij ik de ruimte krijg voor mijn eigen inbreng en creativiteit en waarbij ik community ervaar met de mensen en verbondenheid met Peter en Carin.

Johan van Iperen, Aanbiddingsleider Apeldoorn

What we like about the vision is that it flows from their relationship with God and desire to be obedient to His call. They  provide a safe place where everyone can experience family & community.
Peter and Carin have also proven skills in songwriting/musicianship. They are hospitable, inclusive and have a passion to gather people from different backgrounds and denominations to worship God together and discover more about Him.

Les and Judith Moir, Integrity, Eastbourn, UK

What I loved about the place and the vision is the obvious pursuit of seeking God and blessing and releasing others. Peter and Carin are openhanded, generous and kind. The desire to see all ages released and encouraged to be worshippers. To have Jesus at the centre and trust Him and to celebrate one another. 

Lou Fellingham, Worshipleader & songwriter, Brighton, UK

Retraite mogelijkheden

Retraite Appartementen

His Home Base, gelegen aan de bosrand in Apeldoorn, heeft twee sfeervol ingerichte appartementen voor één tot twee personen.

Wakker worden met vogelgezang, om 9.00 (mogelijkheid tot) aanbidding en gebed en dan de hei op of het bos in, de wandelschoenen aan of met de fiets erop uit, in de hangmat of de mini bibliotheek, en tot slot lekker koken in je eigen knusse keuken met fornuis en oven.

Een eigen ingang, badkamer met toilet en keuken. Te huur per midweek, weekend of week. (Langer is mogelijk in overleg).

Voor meer informatie neem contact met ons op via het contactformulier.

Marriage retreat

Wij bieden een mooi weekend aan voor echtparen.

Om 14.30 op vrijdag heten we jullie van harte welkom in His Home Base aan de rand van het bos in Apeldoorn. Na een heerlijke kop koffie of thee met gebak en een inspirerende rondleiding in het mooie pand sturen we jullie op pad voor een stevige wandeling in het Veluwse bos.  Jullie krijgen een envelop mee waarin uitdagende huwelijksvragen en leuke opdrachten staan.

Om 18:00 uur ontvangen we jullie voor een romantisch drie-gangen diner voor twee. De kaarsen staan klaar, de wijn en het brood staan klaar en naast een heerlijke maaltijd ligt er een handleiding om samen een sabbatsviering te houden.

Na de maaltijd is er een uniek verdiepingsmoment met mooie muziek, gebed en mogelijkheid tot vernieuwde toewijding aan elkaar. Daarna volgt een heerlijk ontspannen weekend op de Veluwe in het sfeervolle appartement.

Voor meer informatie neem contact met ons op via het contactformulier.
His Home Base is voor mij een huis van thuiskomen. Elke morgen wordt God aanbeden. En dat voel je al als je binnenkomt. 
De locatie is prachtig, wat een mooie bossen zo dichtbij met wilde dieren en waterbronnen. Zo mooi om daar te wandelen en de drukte even achter je te laten! Het appartementje is sfeervol ingericht met een aparte slaapkamer, badkamer en bad. 
Annemieke Koelewijn, zangeres, Spakenburg, Nederland
My name is Benjamin Sadovsky and I serve as a pastor in Israel. I was at the house of worship for several days, a very nice and cozy place, very well located, large and nice meeting and worship room, nice prayer room, and guest rooms. Peter and Carin are very good people and we loved to pray together and worship God greatly. I wish everyone to visit this wonderful place. 
Benjamin Sadovski, Living Israel, Rishon le Tsion, Israel

Vrijwilligers

His Home Base werkt met een team van rond de 25 vrijwilligers die mee bouwen aan het huis, zich inzetten als gastheer of gastvrouw, helpen met onderhoud of schoonmaken of betrokken zijn bij activiteiten. Ben jij geïnteresseerd om jouw talent in te zetten, neem contact met ons op via het contactformulier. We heten je van harte welkom!

Contact

Peter en Carin van Essen
Frankenlaan 38
7312 TD Apeldoorn
Nederland
T 0031 636120585
E stichtingincrease@gmail.com

Stichting Increase
KVK 65937473
RSIN 856324565
NL54INGB0007380263