Al dertig jaar heeft Peter dit mooie muziekbedrijf en in de loop van de jaren mocht hij op viool en piano op ruim honderd cd’s meespelen, maakte hij verschillende eigen albums, schreef liederen oa voor Opwekking en speelde op uiteenlopende podia in binnen- en buitenland.
Hij was twintig jaar muzikaal leider van Opwekking en ook gaf hij twintig jaar muzikale leiding aan de VrouwZijn dagen en activiteiten van de Evangelische Omroep. Hij begeleidde Elly&Rikkert vele jaren en mocht in 2019 en 2020 ook hun slottournee begeleiden.

Muziekles en trainingen

Naast concerten, optredens en studiowerk geeft Peter ook viool- en pianoles waarin hij zich specialiseert in improvisatie en coaching in liedschrijven.
Tot slot geeft Peter samen met Carin ook training aan muziekbands in gemeentes, preekt of spreekt hij over aanbidding en samen zijn zij ambassadeurs van Compassion.

Carin

Ook Carin mocht verschillende producties maken waaronder twee cd’s met boekjes voor kinderen van 0-4 en 4-8 jaar genaamd DAG! Zingend opvoeden. Samen met Peter stond zij op vele podia, op conferenties, in kerken en maakten zij muzikale reizen waaronder bv  Haïti en Israël.
Carin maakte een kinderprogramma genaamd Bijbelcheck voor Family7 en presenteerde ook Family7live. Ze schrijft (thema)liederen voor uiteenlopende doelen en daarnaast coacht ze met veel passie creatievelingen en kunstenaars.

Contact

Peter en Carin van Essen
Frankenlaan 38
7312 TD Apeldoorn
Nederland
T 0031 636120585
E stichtingincrease@gmail.com

Stichting Increase
KVK 65937473
RSIN 856324565
NL54INGB0007380263